Durvis un logi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

AGNI BŪVE, SIA

Nagates 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Agni Būve" ir būvniecības uzņēmums, kurā pieredzējuši celtniecības meistari veic pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Strādājam labprāt gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Darbi tiek veikti kvalitatīvi, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Sadarbībai atvērti!

Dekolat, SIA

Miera 76-1b, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA "Dekolat" pārstāv uzņēmumu "Deko". Uzņēmums klientiem piedāvā kvalitatīvo Dānijas firmas "Deko" produkciju

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Werte, SIA

"Gobas", Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Dimanta tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt izbraukumos pa visu Latviju!
Rāmuļu 3, Rīga LV-1005
Veicam sekojošus urbšanas un zāģēšanas darbus jebkurā dziļumā un leņķī (granītā, dzelzs betonā, ķieģelī, asfaltā u.c.):: ✓ caurumu urbšana ✓ zāģēšana ✓ aiļu izveide ✓ štrobēšana ✓ kontaktligzdu urbšana ✓ demontāža Priekšrocības izmantojot dimanta griešanas tehnoloģiju:: ✓ bez dinamiskas slodzes (bez plaisām) ✓ salīdzinoši zems trokšņu līmenis (~ 86 dB) ✓ relatīvi zems vibrācijas līmenis (~ 2,5 m/s2), kas ļauj veikt darbu arī dzīvojamā zonā

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

RED serviss, SIA, Dimantu urbšana un zāģēšana

Turpinām strādāt klātienē vai objektos!
Pulka 3 k-13, Rīga LV-1007
Celtniecība un rekonstrukcija::

Viens no firmas virzieniem ir celtniecība. Jau vairāk nekā 15 gadus mēs veicam dažādus celtniecības darbu veidus Latvijas teritorijā. Firmai ir sertifikāts (licence) celtniecības darbu veikšanai.  Mūsu firma veic arī būvprojektu vadīšanu, objektu tehnisko uzraudzību.

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84-208, Rīga LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

Marko metāls, SIA, Pulverkrāsošana

PULVERKRĀSOŠANA visu veidu virsmām ✨
Ķengaraga 6e, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde; ✓ Pulverkrāsošana; ✓ Ražošana; ✓ Metāla griešana; ✓ Metāla locīšana Pulverkrāsošana: Pulverkrāsošana ir plaši izplatīts krāsošanas veids metāla detaļām, kas nodrošina krāsojumam augstu kvalitāti un noturību pret dažādām ārējo faktoru iedarbībām.Tādējādi iegūstams jauns un efektīgs izstrādājuma ārējais veidols. Turklāt krāsa ir neticami noturīga pret mehānisku iedarbību un dažādiem ārējās vides ietekmes faktoriem, tostarp pret skābiem un sārmainiem šķidrumiem.